Bättre idag. :)

Nu har besvikelsen börjat lagt sig. Nu är fullt focus på söndagens match. Men först har vi ju ett möte mot Luleå ikväll. *håller tummarna*

Är grymt taggad över att gå på matchen på söndag, jag o brudarna! Kommer bli fett!! Hade ju gärna gått med älsklingen men så är det att dejta en grabb som har sitt.... o jag har mitt...eller.... jag får inte följa med på hans... :P

Sitter o kollar på vinterjacka. Varför finns det så mkt snyggare jackor till män?? Jag blir fan nästan kåt på riktigt när jag ser en snygg SI jacka... eller HL oxå för den delen... skulle jackan sen sitta på min karl så går det nästan för mig.. haha
Nämen seriöst, "förr" fanns det inte så snygga kläder till män som det gör nu. Nu ere dags för designers att lägga ner lite tid på att designa riktigt snygga casualkläder till kvinnor oxå. Och gärna kläder man faktiskt kan använda i vardagen, när man hämtar o lämnar barn osv. En riktigt snygg vinterjacka efterlyses!

Hugs & kisses

En anekdot från aik-DIF 28/9-10



Igår var jag och såg matchen på O'learys tillsammans med en killkompis och hans 11 årige son. Vi käkade lite och hade allmänt trevligt. Tyvärr kom det in en hel hög gnagare och satte sig vid borden bredvid.. Jävla pack! Dom visade verkligen vad en gnagare är!! Min kompis son hade matchtröja på sig och satt (som vi andra Djurgårdare som va där) och hojta av glädje när DIF gjorde mål och stönade av ilska när ajk gjorde mål.
Tillslut började en jävla gnagarfjant att hyssja på lillkillen. (det kröp fram, via gnagarens DIF polare senare att gnagarn ifråga varit aikare i ett år och inte kunde nämna en enda spelare varken i hockeylaget eller i fotbollslaget..)
Min polare håller tyst, han vill ju inte hamna i nå bråk när han har sin son med sig.

Det satt en jävla pajas där i Stone Island tröja o hojtade om firman boys (!), den killen bjöd tillslut upp min polare som vänligt men bestämt tackade nej (va fan en typ 40årig stor karl mot en liten 20 årig pajas... hallå, kom igen!).
Då lackade jag ur.... *suck*
Jag gick fram till den där lillakisen i stonie tröja o frågade om han kunde stå för den. "Vadå?" frågade han. Då sa jag åt han att det kanske inte är så smart att sitta och sjunga "Vi är firman boys" då han inte är en. "Hur vet du att jag inte är en firman boy?" sa han då. Och jag svarade bara, "Tro mig, jag vet". Sen vände jag och gick.
(till allt hör att han även satt o sjöng blåvit-låtar inne på O'learys... )


Jag blir så jävla less på småfjantar som utgersig för att vara nåt dom inte är, vare sig det är DFG, FB, KGB, WM eller nåt annat. Folk som inte är insatta och vet nåt kan ju gå på det och tro att dom har o göra med en grabb när dom i själva verket bara står inför ännu en liten mes som försöker få respekt genom att använda sig av "dom stora grabbarna". Min fundering är; vad tycker firmorna om det här? Det ska jag ta reda på!

hugs & kisses


Sjung för gamla Djurgården!

Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung av hjärtat sjung!
Enda klubb i världen som är evigt lika ung!
Sjung när vi har vinst på gång
och sjung när det går snett.
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!

Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung i ur och skur!
Visa folk att blåa ränder,
dom går aldrig ur!
Vem som vill kan sticka upp,
men vi är nummer ett!
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!

 

Varför sjunger alla "vem som helst kan sticka upp..."

Lär er texten!!!!


Wohoo!!!

Det blev som jag hoppades!! DIF vann och det gjorde även Helsingborg så nu ligger Djurgården 5a!!

Jag minns början av säsongen... då hade jag svårt att tro att Djurgården skulle ligga så högt i tabellen. Dom började ju inte så bra. Men det är bortglömt nu (eller nåt).

Den lycka jag känner nu är obeskrivlig!
Räknar dagarna fram till derbyt 3/10! Det ska bli phett najz o se DIF krossa råttjävlarna!

Men innan det har vi bland annat hockey på torsdag den 23e, borta mot Brynäs.


Somnar med ett leende på läpparna.

DIF-MFF

Idag möter DIF malmö hemma på Stadion. Djurgården skulle verkligen behöva vinna då det är väldigt jämnt i tabellen nu. Så jag hoppas på vinst för DIF (såklart) och vinst för Helsingborg, vilket skulle flytta upp Djurgårn till 5:e plats och lite närmare UEFA kval.

Hoppas även på redigt drag på Stadion, trist att jag inte kunde åka men vad gör man när man har en skock ungar... :P

Forza DIF


Välkommen till min nya blogg!

Detta är en blogg om DIF, Djurgårdens IF, sett från mitt perspektiv.

Jag kommer att skriva om allt möjligt som rör DIF, framförallt inom fotboll och hockey.

 

Nu kööööör vi!!!


RSS 2.0