Sjuk... :(

Har inte kunnat blogga, har legat inlagd på sjukhuset. :(

I fredags tog jag mig iaf upp ur sängen, ut till dagrummet o slog upp en tidning bara för att få se att Djurgården tydligen fått stryk av ssk, HEMMA! WTF?? O det släpade jag mig 30 meter med sjuklig huvudvärk för att få se... kul...

jaha...vad säger man...?

Jag gick o la mig direkt efter matchen igår, hade migrän. Hade jag vetat innan att Djurgården skulle spela så oengagerat så hade jag lagt mig INNAN matchen för att kurera mig.

En sak om matchen.... DET VA MÅÅÅL!!!!! :@




DIF-brynäs idag!

Skulle varit på plats men står utan resesällskap... på tok för bakis för att palla en timme på tågen själv. :P Så det blir att kolla på matchen hemma, det är inte helt fel det heller.  ...om jag nu inte ska iväg på en liten sak...isf missar jag matchen. Det visar sig!

Framåt kämpa Djurgården, vårt blårandiga lag!!

Kolla denna bild och NJUT! =D

Puss o kram

FBK-DIF 20/1-11

Men suck!!! Tappa 0-2 ledning i tredje!! Vad fan, hur är det möjligt?? Tur att dom vann tillslut, men ändå...på straffar. 2 poäng, när vi behöver alla trepoängare vi kan få!
Och oj vad nervös jag va under tredje perioden. Och när Daniel Widing satte 3-3 målet med 7 (sju!!) sekunder kvar så trodde jag att det skulle vara med än vad mitt hjärta klarade av!



Och imon (lördag) krossar vi brynäs i hovet!


En extra sak att glädjas över är ajks sistaplats! :D
gnaaaaaget åket ur i år!!

Puss o kram

Bakgrunder till datorn.

http://difhockey.se/bakgrunder.php

Här är en länk att kolla in! Massa vackra bilder att förgylla datorn med.

Själv har jag den här bakgrunden. =)




Dagens köp!

Idag när jag kom hem låg dom här vackra pinsen i min brevlåda! :D Jag hade en pin förut i form av skölden. Tyvärr så tappade jag den i torsdags och när jag skulle beställa en ny fanns det ingen sån. Därför köpte jag fyra andra istället!
Dom är inköpta på http://www.difshop.se/ 29:-/st kostar dom.




Ha det gott!

Då vare dax igen. :)

Jag slutade att blogga när fotbollssäsongen va slut, jag har aldrig varit så intresserad av hockey. Men... nu sitter jag här varje Djurgården Hockey match och har ont i magen och är nervös. :P
Igår var det hemskt! Hemma mot MODO, ett MODO som kom med 5 vinster i bagaget... det satte dock underbara Djurgården stopp för!! Visst att det fick avgöras på straffar, men ändå. Jag va så sjukt nervös när det va dags för sudden...DIF har inte spelat så bra sudden sista tiden kan man ju inte påstå..när det sen blev PP för MODO så va jag säker på att vi skulle torska. Men icke! Så jävla skönt att klara av ett sudden OCH boxplay, det behövdes för självförtroendet.

Nästa lördag hoppas jag verkligen å att jag ska komma iväg till hovet och se när DIF krossar brynäs. Är iaf barnledig och har då fått pengar så det lutar åt att det blir en tur.


Hörs snart igen!

RSS 2.0