Nästa match för mig blir...

24/10. Då möter Djurgården elfsborg hemma. Tyvärr kommer jag nog inte komma iväg på nån match innan det då jag har barnen.. Men jag är bra sugen på Linköping borta imon... Vi får se vad gubben säger. ;)


Nästa gadd... hmm... jag vill gadda mig igen... denna gång nåt DIF:igt... :) Får se vad det blir, jag har mina små ideér. :D


Trött

Inget bloggande idag... trött satan efter att ha firat min dotter hela dan... sova nu. Kör imon igen.

Hugs & kisses

Pinsamt...

...det finns inget mer att säga just nu...

SSK-DIF

Vinst ikväll...? Hoppas verkligen på det! Även om Södertälje bara ligger 4 mil bort, typ, så kommer jag ändå inte iväg... har barnen. :( Så det blir att lyssna på sportradion.

Kom igen nu Djurgården!!

Facebookgrupp

DJURGÅRDENS

KVINNLIGA

SEKTION


Alla kvinnliga Djurgårdare, gå med i vår grupp på Facebook!


Edit... ;)

Eller snygg... men jag gillar hur han ser så arg ut ibland... :)

Bloggen låg nere igår..

Riktigt störigt! Ibland har jag inget jag vill skriva om, men sen när jag väl har det så ligger bloggen nere. :(

Jag har haft jordens strul med att lägga upp videor i bloggen, måste lösa det idag. Jag har en film från derbyt i söndags jag vill lägga upp.


För övrigt är jag mer än nöjd över att Carlos Banda kommer vara kvar som tränare för Djurgården i 2 år till! Det känns som om han och Wass har fått iordning på spelet mer och mer. Om minst 2 år vinner vi guld igen. (Sen att jag tycker att Banda är snygg oxå gör ju inte saken värre....) ;)

Marcus Nilson

Hur kan jag glömma att skriva om han?? Han är tillbaka!!! Wohoo!

Välkommen hem Marcus!!

Arenan..?

Vaknade kl 3.46 i natt (i morse) och funderade på hur det ser ut i arena frågan? Det va ett himla tjohej i somras, nu verkar det vara lite stiltje.. Kan ju iofs bero på att det nyss varit val.
Det är rätt störigt att bo på landsbygden, då kunde jag inte påverka beslutet ang arenan genom att rösta.

För ett par månader sen snackade jag med en byggherre som jobbar med Stockholmsarenan. Han sa till mig att jag (och alla andra med mig) kan glömma en ny DIF-arena på ÖIP. "Det kommer aldrig att hända, det är bara så att Djurgården inte gått ut med det än"..  "DIF KOMMER att spela på STHLMsarenan, så är det" sa han. Jag frågade ju såklart hur han kunde vara så säker, då sa han att "Vi har förhandlat om STHLMsarenan sen 80-talet, och jag vet att det blir ingen ny arena för DIF. Bland annat för att dom inte har råd"

Jag hoppas fortfarande på att vi får en ny arena vid ÖIP. Vi behöver och vi ska ha en egen arena!

hugs & kisses

Åh en sådan härlig dag

Djurgår'n vann, Djurgår'n vann!

DIF - timrå

Snart dax för match, idag blir det att lyssna på sportradion. Ibland är kommentatorerna där helt värdelösa, hoppas att så inte är fallet idag. Kasta barn i säng, sen dyka ner i soffan med lurarna på. Najz!

Kom igen nu för fan DIF, nu är det dax att börja vinna!

Alltid Oavsett

JKforum

Klubben för inbördes beundran? Ibland undrar man om alla moderatorer på den sidan har konstant kollektiv mens.. I övrigt ett helt ok forum för "vanligt" folk, andra lite finare hänger på 11433...

Alltid välklädd


Derby 3/10

Låg helt utslagen hela dan igår... :) Så jävla najz!

Resan till STHLM började med att vi hamnade i fel vagn på tåget, bara gnagare överallt! Vi bytte vagn fortare än kvickt. Då hamnade vi i en vagn med (nästan) bara Djurgårdare. Några andra "vanliga" passagerare fanns där oxå, bla 3 nunnor. Vi sjöng, drack öl och fick skäll av konduktören ("va lite tysta, det är fler som åker på tåget än ni..")

Väl i stan åkte vi ut till sumpan på träff. Jävligt kul! Ölen flödade! Segaste barpersonalen ever, men va fan.. Från puben blev vi bussade till Råttsunda ("Alla som inte hoppar in i bussarna blir tagna av snuten"). Drag på bussen som fan! Det sjöngs och dracks öl.

Väl inne på Råttsunda stod vi rätt långt ner på vänstersida. Jävligt dåligt drag där...Folk sjöng knappt alls :( Så till andra flyttade vi oss och ställde oss nere på vänster sida, där vare bättre drag!

Hur det än är så är jag nöjd över mitt första derby! Rösten börjar så sakta komma tillbaka. Jag såg inte så mkt av själva matchen, men det va inte tanken heller. Hade jag velat se allt hade jag inte stått i klacken. Där stod jag för att sjunga o skråla o heja fram mitt älskade Djurgården.

Det va så sjukt najz att se sorkarna få stryk, att det ska till en straff för att dom ska få in ett mål.. haha

HAMMABY HÄR KOMMER gnaget!!


Hugs & kisses

RSS 2.0